kalender
december 2006
ZMDWDVZ
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            
links
Veenstra - Overmaat - Kicken - Sprenger - Thijssen - Velderman - Reimer - Langenberg - Stoet - Korver - Verstappen - Scheperman - van Berk - Eppink - Paf - Van Velthuysen - 10e - Nabuurs - Stevens - ter Bogt - Van Sluis - Boer - Spijker? - Linssen - Carambolas
nu op repeat
Dreams - The Game / Fix You - Coldplay / Don't Cha - Pussycat Dolls / Rocks Off - Rolling Stones / Tear Eyed - Missy Elliot
.

« | Homepage | Paus »
Hofstreek Radio (04 april 2005)

Bizar. Afgelopen weekend werd ik geinterviewed door de lokale omroep van Goor en omstreken. De omroep waar het voor mij allemaal begon. En de omroep waar ik ooit samen met Peter Jagersma legendarische radio heb mogen maken. Dat was tijdens de zomerfeesten van 1997. Wel een weekend lang. Maar wat voor een weekend, we werden op straat nagejoeld door mensen de we niet kenden en hebben dat hele weekend geen biertje hoeven te betalen.

Maar goed, dat interview. Zaterdagmiddag zat ik op een bankje aan de Prinsengracht toen men mij belde. We zaten lekker te kletsen en net op het moment dat men mij vraagt over Peter Jagersma zie ik Peter in een open bootje voor me langs pruttelen.

Aircheck: "jongens wacht even, dit is heel bizar... ik zie Peter Jagersma hier voor me langs varen... Peter... Peter!"

Vijf minuten later zaten we zij aan zij. Beiden een telefoon in de hand voor een dubbelinterview op Hofstreek Radio.

Briljant.

Peter_Jente_Prinsengracht.JPG


4 Reacties| TrackBack (0)Briljant verhaal idd.


Michiel (04 april 2005 10:40)

Je zou toch bijna zeggen dat het een voorop gezet spelletje was........... toeval bestaat niet..... dit heeft de Paus vast nog ffff in z'n laatste uurtjes geregeld.... en het resultaat...... Jente & Peter die samen met Schoolfeest (www.schoolfeest.com) een programma gaan maken...... en waarbij alcohol is toegestaan !!!!!!

Nogmaals bedankt Jente (en Peter natuurlijk)


Herjan (04 april 2005 13:38)

DAMN, lachen man !
Hey Peter he je nog steeds een Warsanis in je GSM?? ;-)
Spelen jullie een scene uit Amsterdamned na?


Marc van Zeeland (08 april 2005 18:02)

Nou ik kan het helaas niet meemaken, ik zit dan weer op zee dus dit jaar geen schoolfeest en geen schoolfeestradio voor mij.

David


David (11 april 2005 01:23)
Remember Me?

(You may use HTML tags for style)Email deze posting naar:


Jouw mail-adres:


Boodschap (optioneel):