kalender
december 2006
ZMDWDVZ
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            
links
Veenstra - Overmaat - Kicken - Sprenger - Thijssen - Velderman - Reimer - Langenberg - Stoet - Korver - Verstappen - Scheperman - van Berk - Eppink - Paf - Van Velthuysen - 10e - Nabuurs - Stevens - ter Bogt - Van Sluis - Boer - Spijker? - Linssen - Carambolas
nu op repeat
Dreams - The Game / Fix You - Coldplay / Don't Cha - Pussycat Dolls / Rocks Off - Rolling Stones / Tear Eyed - Missy Elliot
.

« Big Brother | Homepage | nieuw huis »
Dave. Dave wie? (18 oktober 2005)

Ik werd net gebeld door ene Dave met verdraaide disc-jockey stem.

"Jente met Dave van Wild FM, ik ga de biecht bij je afnemen."
"Hoezo?"
"Nou omdat jij De Biechtstoel van mij gejat hebt."
"Hoe bedoel je?"
"Nou zoals ik het zeg, jij hebt de biechtstoel van mij gejat en dat mag je nu opbiechten."
"Oh. Biechten op de radio is nou niet echt iets nieuws hoor"
"Ja maar jij hebt het van mij gejat en dat mag je dus nu opbiechten."

En zo tierde Dave nog even door. Haalt me zonder het te zeggen live in de uitzending om te zeuren over een item dat we bij Radio Veronica (onder de naam Veronica's Biechtstoel) al draaiden toen Wild FM nog niet eens bestond. Nu doe ik dat item dus op Slam!FM. En trouwens, doet Barry Paf ook al niet zoiets?
Nee Dave, jij bent origineel.

wild fm.bmp
10 Reacties| TrackBack (0)Die naam......WildFM....die is volgens mij gejat!


DickvG (18 oktober 2005 15:51)

Kater, toevallig een fragmentje bij de hand?


Stefan Collaris (18 oktober 2005 18:19)

Ow ja, waar maakt die gast zich druk om? Hier in Limboland is WildFM niet eens te ontvangen.Dussssss, Laat maar lekker waaien kater! Schreeuwen om aandacht ;-)


Stefan Collaris (18 oktober 2005 18:23)

Ik wil toch even wat dingetjes rechtzetten :D

Jente, jij was aan het tieren (je hing zelfs op aan het eind), ik nie (maar zal het binnenkort wel online zetten, dan kan je het rustig terug luisteren :P).

Bovendien was het niet live (ik heb gezegt dat het voor de Wild Wake Up was, en dat is nu eenmaal niet 's middags) en was ik van plan om het niet uit te zenden, omdat je mij nooit iets hebt aangedaan o.i.d en IMO een goeie jock bent (beter dan die nieuwe dj op je oude tijdslot) en vond het daarom een beetje flauw..

Nu ik dit lees zend ik het alsnog met veel liefde uit, want je bent toch niet helemaal eerlijk qua waarheid over het gesprek en je klonk wel super grappig :) :)

groeten Dave


Dave (19 oktober 2005 07:16)

en doe gappie de Winter de groeten van mij :D


Dave (19 oktober 2005 07:20)

@ dave: toen ik vroeg of dit live was, zei jij volmondig ja. Je zei niks over WildWakeUp (ik wist trouwens niet eens wie je was) dus ik dacht het live was.
Iemand live op de radio confronteren met een beschuldiging van plagiaat, zonder vooraf aan te kondigen dat je live bent (of naar nu blijkt het opneemt), vind het dan niet vreemd dat iemand daar geirriteerd op reageert.

Groeten, Jente

O ja, als je nog eens iets dwars zit, bel even zonder dat de foxpro meeloopt.


Jente (19 oktober 2005 09:41)

Flauw Dave (volgens mij is die naam gejat) heel erg onproffesioneel!!!!! "Nu ik dit lees zend ik het met liefde uit"! heel erg onproffesioneel! Ben benieuwd of WildFM hiervan op de hoogte is met dit onproffesionele gedoe...tjonge tjonge...

DickvG


DickvG (19 oktober 2005 15:46)

Eerst denken dan pas doen! Tipje van mijn kant voor mister Dave. Een doorsnee luisteraar heeft echt niet in de gaten dat hetzelfde item (of iets wat er bijna op lijkt) ook bij een ander station wordt uitgezonden. Intereseer je luisteraar met echt interesante info of draai 3 MPEG bestanden non-stop...doe je die luisteraar (waar jij het ook van moet hebben) een groter plezier mee! Het is maar een tip ;-)


Stefan Collaris (19 oktober 2005 19:35)

Zit gappie De Vlieger nog steeds achter Wild FM?


Utop (20 oktober 2005 00:31)

Veel succes bij Wild FM waar je nu werkt met Dave. Arrogant mannetje is Dave maar daar was je al achter.


Erik (30 september 2006 17:11)
Remember Me?

(You may use HTML tags for style)Email deze posting naar:


Jouw mail-adres:


Boodschap (optioneel):